Inloggningen avbruten
Stäng
Felaktiga inloggningsuppgifter
Stäng
Inloggningsuppgifter saknas
Stäng
Inloggningen lyckades
Felaktiga inloggningsuppgifter
Produkten har lagts i din varukorg
Signeringsprocessen avbruten
Transaktionen kommer nu att behandlas.

ett-av-marknadens-baesta-sparkonto
Ett av marknadens bästa sparkonton

SPARKONTO

Som kortinnehavare erbjuds du SupremeSpar.

Att spara på Resurs Bank är tryggt. Vi är en liten men stabil bank som erbjuder hög säkerhet och bra ränta. För närvarande erbjuder vi 0,90 % och högsta tillgodohavande per person och konto är 500 000 kr. Med Supreme Spar har du även fria uttag och ingen bindningstid. Kryssa för autogiro i din ansökan om du automatiskt vill lägga undan pengar varje månad.

Information om statlig insättningsgaranti

Kontot omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt beslut av Riksgälden. Varje kund har rätt till ersättning för sin sammanlagda kontobehållning i banken med ett belopp som motsvarar högst 950 000 kronor. Riksgälden ska göra ersättningen tillgänglig för kunden för utbetalning inom sju arbetsdagar från den dag banken försattes i konkurs eller Finansinspektionen beslutade att garantin ska träda in.

Utöver detta belopp kan en kund få ersättning för vissa särskilt angivna händelser, t.ex. försäljning av privatbostad, avgångsvederlag, försäkringsersättning med högst 5 miljoner kronor.

För ytterligare information kontakta Riksgälden, Jakobsbergsgatan 13, 103 74 Stockholm, telefonnummer +46 (0)8 613 45 00, riksgalden@riksgalden.se

Klicka här för mer information om den statliga insättningsgarantin

Öppna sparkonto

Kontoinformation Supremespar

Allmänna villkor för inlåningskonto

 

Supremecard.se använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på webbplatsen. Genom att klicka på "Jag accepterar" samtycker du till att cookies används.