Inloggningen avbruten
Stäng
Felaktiga inloggningsuppgifter
Stäng
Inloggningsuppgifter saknas
Stäng
Inloggningen lyckades
Felaktiga inloggningsuppgifter
Produkten har lagts i din varukorg
Signeringsprocessen avbruten
Transaktionen kommer nu att behandlas.

Allmänt om banksäkerhet

Resurs Bank arbetar ständigt med säkerhet utifrån de behov kunder, ägare, anställda och andra intressenter har. Särskilt fokus läggs på bankens infrastruktur, till exempel funktionsskydd, dataskydd, datakvalitetsskydd och egendomsskydd för banken samt de funktioner, produkter och tjänster som banken erbjuder. Banken har bland annat interna system för information och kontroll för externa revisorer. Bankens kunder är också en betydelsefull kontrollfunktion. Därför är det viktigt att du som kund lämnar dina synpunkter till oss om du upptäcker något som vi kan förbättra.

Resurs Bank behandlar alla kunduppgifter och transaktioner på sådant sätt att inte någon obehörig kan ta del av uppgifterna. Både vi som bank och du som kund ansvarar för att informationen hanteras på ett sådant sätt att det inte äventyrar säkerheten. Var noga med att identifiera dig korrekt i din kontakt med banken och att skydda dina handlingar.

Läs mer om säkerhet på Bankföreningens informationstjänst om banksäkerhet.

Supremecard.se använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på webbplatsen. Genom att klicka på "Jag accepterar" samtycker du till att cookies används.